ΤύποςAρχείο ΚάτωΜέγεθοςΗμερομηνία
10 Συμβουλές για τη σωστή διαχείριση του εστιατορίου 228.56 KB17/12/19
2o ΜΑΘΗΜΑ - ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΟ 78.8 KB5/11/20
3ο μάθημα 115.66 KB13/11/20
HACCP ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ 129.4 KB22/11/20
ISO 22000 ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 127.19 KB29/11/20
Ανάλυση κόστους λειτουργίας 1.24 MB13/11/19
Απλούστευση των διοικητικών διαδικασιών έκδοσης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, Θεάτρου και Κινηματογράφου 590.99 KB16/10/20
Απογραφές και κοστολόγηση αποθεμάτων 732.41 KB13/11/19
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ 67.77 KB29/11/20
Κανόνες εξυπηρέτησης πελατών σε εστιατόρια 1.91 MB4/12/19
Κανόνες Ορθής Βιομηχανικής και Υγιεινής Πρακτικής 4.53 MB15/12/20
ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ (ΠΥΡΚΑΓΙΑ) 3.12 MB29/11/20
ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ  ( απαλλακτική εργασία χειμερινού εξαμήνου 2021-22) 36 KB31/10/21
Οργάνωση και Λειτουργία εστιατορίου (Θεωρία)
Ιστορική αναδρομή, είδη εστιατορίων και γευμάτων
1.93 MB20/11/19
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ 467.12 KB15/12/20
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 126 KB22/11/20
ΠΡΟΒΟΛΗ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ 138.9 KB2/12/20
Προσωπικό εστιατορίων (ιεραρχία και αρμοδιότητες)
Βελισσαρίου Ε.
976.45 KB19/11/19
Πρότυπα και Πρότυπο κόστος στο F&B 2.09 MB19/11/19
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 269.46 KB16/10/20
ΦΕΚ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ 512.93 KB22/11/20