Μετάβαση στην αρχική σελίδα
  • Είσοδος
  1. Αρχική Σελίδα
  2. ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (2024-2025)
  3. Έγγραφα

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (2024-2025)

Έγγραφα

Αρχικός κατάλογος  
ΤύποςAρχείο ΚάτωΜέγεθοςΗμερομηνία
1. Πλαισιο & Βασικες αρχες Νομοθεσιας Τροφιμων.pdf  6.62 MB28/11/23
2. Βιολογικοι Κινδυνοι στα Τροφιμα.pdf  2.86 MB28/11/23
3. Χημικοι & Φυσικοι Κινδυνοι στα Τροφιμα.pdf  2.67 MB3/11/24
4. Σιτιογενεις διαταραχες & ασφαλεια τροφιμων.pdf  4.05 MB11/1/24
5. Εισαγωγη στα ΣΔΑΤ & Πιστοποιηση.pdf  2.55 MB31/12/23
6. Αρχες & εφαρμογες του HACCP.v1.pdf  3.4 MB31/12/23
7. GMP-GHP -Εφαρμογες.pdf  2.19 MB11/1/24
8. Σχεδια Δειγματοληψιας τροφιμων.pdf  717.42 KB11/1/24
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ  1.59 MB16/12/23
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Ecoli Yersinia  3.46 MB16/12/23
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Salmonella Shigella  3.59 MB16/12/23
ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ 24-25.pdf 772.52 KB3/11/24
Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Επιλογές Μαθήματος

Ανακοινώσεις Ασκήσεις Βαθμολόγιο Γλωσσάριο Γραμμή μάθησης Έγγραφα Εννοιολογικός χάρτης Εργασίες Ερωτηματολόγια Ηλεκτρονικό βιβλίο Ημερολόγιο Ιστολόγιο Μηνύματα Παρουσιολόγιο Περιεχόμενο H5P Πολυμέσα Πρόοδος Συζητήσεις Σύνδεσμοι Συνομιλία Σύστημα Wiki Τηλεσυνεργασία Τοίχος
Open eClass © 2003-2025 — Όροι Χρήσης— Πολιτική Απορρήτου