ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΖΥΜΟΥΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ"
- Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 - 12:48 μ.μ. -

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΖΥΜΟΥΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΥΛΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΔΟΞΟΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΖΕΡΦΥΡΙΔΗ:

Βιβλίο [12832902]: "ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ - ΖΥΜΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΠΑΓΩΤΟ, ΚΡΕΜΑ-ΒΟΥΤΥΡΟ",

ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΖΥΜΟΥΜΕΝΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΥΔΟΞΟ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

Α) ΑΠΌ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ [41956116]: ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ, Ηλίας Νεραντζής, Παναγιώτης Ταταρίδης, Στυλιανός Λογοθέτης, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦ. 10 (ΙΔΙΩΣ 10.7) ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦ. 11,  Η΄

Β) ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΓΙΟΥ ΑΓΓΕΛΗ: [68407499]: "Μικροβιολογία και Μικροβιακή Τεχνολογία", ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11 ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΖΥΜΟΥΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.