Ενότητες Μαθήματος
από 1/10/19 έως 28/2/20
1.Το εστιατόριο ως επιχείρηση
1.1.Ιστορική αναδρομή
1.2.Είδη επισιτιστικών επιχειρήσεων
1.3.Τα εστιατόρια εντός των ξενοδοχείων
2.Ίδρυση και οργάνωση μίας επισιτιστικής μονάδας.
3.Ο εξοπλισμός μίας επισιτιστικής μονάδας
4.Τα είδη και η οργάνωση των γευμάτων..
5.Το προσωπικό – Σύνθεση και Καθήκοντα
6. Οικονομικός και λειτουργικός προγραμματισμός
7.Σύνθεση MENU
8.Κοστολόγηση
9.Ο Τιμοκατάλογος
10. Η ελληνική γαστρονομία και σήματα ποιότητας