Τύπος | Aρχείο | Μέγεθος | Ημερομηνία | |
---|---|---|---|---|
ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΩΝ | 66.73 KB | 30/3/21 | ||
ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΕΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ | 106.6 KB | 30/3/21 | ||
ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΕΥΜΑΤΩΝ | 94.5 KB | 22/3/21 | ||
ΣΑΛΤΣΕΣ ΖΕΣΤΕΣ - ΚΡΥΕΣ | 72.98 KB | 27/5/21 | ||
ΣΑΛΑΤΕΣ ΑΠΛΕΣ - ΣΥΝΘΕΤΕΣ | 80.65 KB | 27/5/21 | ||
ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ | 82.37 KB | 27/5/21 | ||
ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ & ΡΥΖΙ | 109.15 KB | 5/4/21 | ||
ΚΡΕΑΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΡΕΑΤΩΝ | 3.14 MB | 10/5/21 | ||
Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ | 3.99 MB | 10/5/21 | ||
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ | 108.65 KB | 17/3/21 | ||
Εργασία εργαστηρίου: Οργάνωση λειτουργία επαγγελματικής κουζίνας | 13.46 KB | 21/3/21 | ||
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ | 86.09 KB | 5/3/21 | ||
Αλιεύματα Ψάρια | 111.1 KB | 12/4/21 |