Μετάβαση στην αρχική σελίδα
  • Είσοδος
  1. Αρχική Σελίδα
  2. Οργάνωση Λειτουργία Επαγγελματικής Κουζίνας
  3. Έγγραφα

Οργάνωση Λειτουργία Επαγγελματικής Κουζίνας

Έγγραφα

You tried to access an inactive module.
For security reasons the system has automatically redirected you to the start page to login again.
Αρχικός κατάλογος  
ΤύποςAρχείο ΕπάνωΜέγεθοςΗμερομηνία
ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΩΝ 66.73 KB30/3/21
ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΕΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ 106.6 KB30/3/21
ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΕΥΜΑΤΩΝ 94.5 KB22/3/21
ΣΑΛΤΣΕΣ ΖΕΣΤΕΣ - ΚΡΥΕΣ 72.98 KB27/5/21
ΣΑΛΑΤΕΣ ΑΠΛΕΣ - ΣΥΝΘΕΤΕΣ 80.65 KB27/5/21
ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ 82.37 KB27/5/21
ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ & ΡΥΖΙ 109.15 KB5/4/21
ΚΡΕΑΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΡΕΑΤΩΝ 3.14 MB10/5/21
Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ 3.99 MB10/5/21
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ 108.65 KB17/3/21
Εργασία εργαστηρίου: Οργάνωση λειτουργία επαγγελματικής κουζίνας 13.46 KB21/3/21
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 86.09 KB5/3/21
Αλιεύματα Ψάρια 111.1 KB12/4/21
Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Επιλογές Μαθήματος

Ανακοινώσεις Ασκήσεις Βαθμολόγιο Γλωσσάριο Γραμμή μάθησης Έγγραφα Εννοιολογικός χάρτης Εργασίες Ερωτηματολόγια Ηλεκτρονικό βιβλίο Ημερολόγιο Ιστολόγιο Μηνύματα Παρουσιολόγιο Πολυμέσα Πρόοδος Συζητήσεις Σύνδεσμοι Συνομιλία Σύστημα Wiki Τηλεσυνεργασία Τοίχος
Open eClass © 2003-2025 — Όροι Χρήσης— Πολιτική Απορρήτου