Μετάβαση στην αρχική σελίδα
  • Είσοδος
  1. Αρχική Σελίδα
  2. Οργάνωση Λειτουργία Επαγγελματικής Κουζίνας
  3. Έγγραφα

Οργάνωση Λειτουργία Επαγγελματικής Κουζίνας

Έγγραφα

Αρχικός κατάλογος  
ΤύποςAρχείο ΚάτωΜέγεθοςΗμερομηνία
Αλιεύματα Ψάρια 111.1 KB12/4/21
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 86.09 KB5/3/21
Εργασία εργαστηρίου: Οργάνωση λειτουργία επαγγελματικής κουζίνας 13.46 KB21/3/21
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ 108.65 KB17/3/21
Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ 3.99 MB10/5/21
ΚΡΕΑΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΡΕΑΤΩΝ 3.14 MB10/5/21
ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ & ΡΥΖΙ 109.15 KB5/4/21
ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ 82.37 KB27/5/21
ΣΑΛΑΤΕΣ ΑΠΛΕΣ - ΣΥΝΘΕΤΕΣ 80.65 KB27/5/21
ΣΑΛΤΣΕΣ ΖΕΣΤΕΣ - ΚΡΥΕΣ 72.98 KB27/5/21
ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΕΥΜΑΤΩΝ 94.5 KB22/3/21
ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΕΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ 106.6 KB30/3/21
ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΩΝ 66.73 KB30/3/21
Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Επιλογές Μαθήματος

Ανακοινώσεις Ασκήσεις Βαθμολόγιο Γλωσσάριο Γραμμή μάθησης Έγγραφα Εννοιολογικός χάρτης Εργασίες Ερωτηματολόγια Ηλεκτρονικό βιβλίο Ημερολόγιο Ιστολόγιο Μηνύματα Παρουσιολόγιο Πολυμέσα Πρόοδος Συζητήσεις Σύνδεσμοι Συνομιλία Σύστημα Wiki Τηλεσυνεργασία Τοίχος
Open eClass © 2003-2025 — Όροι Χρήσης— Πολιτική Απορρήτου