Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μαθήματα

Μάθημα (Κωδικός)Εκπαιδευτής Τύπος
Αγγλικά (Τεχνική Ορολογία II Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής) (FOOD_U_113)ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αμπελουργία (2022-2023)  (FOOD_U_194)ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΠΑΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
Αμπελουργία (2023-2024)  (FOOD_U_218)ΤΙΓΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αμπελουργία (2024-2025)  (FOOD_U_238)ΜΠΑΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ (Ε) (2023-2024)  (FOOD_U_148)ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΧΑΤΖΗΜΗΤΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ (Θ) (2023-2024)  (FOOD_U_158)ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Σχεδίων  (FOOD_U_210)ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ, ΤΡΙΓΚΑΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΦΥΤΟΥ (2023-2024)  (FOOD_U_199)ΤΙΓΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αρχές Αγροτικής Οικονομίας και Πολιτικής (2022-2023) (FOOD_U_105)ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Βιολογία (2024-2025)  (FOOD_U_189)ΓΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
Βιομηχανικές ζυμώσεις και Βιοτεχνολογία Τροφίμων (Θεωρία και Εργαστήριο) (FOOD_U_172)ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΙΤΣΑΓΓΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
Βιοπληροφορική  (FOOD_U_131)ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Βιοπληροφορική (2023-2024)  (FOOD_U_167)ΓΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Βιοτεχνολογία Τροφίμων (2023 - 2024) (FOOD_U_205)ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΙΤΣΑΓΓΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ - ΕΝΖΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  (FOOD_U_168)ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΧΑΤΖΗΜΗΤΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Βιοχημεία (θεωρία και εργαστήριο) (2024-2025)  (FOOD_U_185)ΓΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, IΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
Βιοχημεία Τροφίμων (2023-2024) (FOOD_U_206)ΧΑΤΖΗΜΗΤΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Γενική Γεωργία (2020-2021) (FOOD_U_107)ΜΠΑΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
Γενική Γεωργία (2023-2024)  (FOOD_U_169)ΤΙΓΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γενική Δενδροκομία - Γενική Λαχανοκομία (2022-2023)  (FOOD_U_183)ΤΙΓΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γενική Δενδροκομία - Γενική Λαχανοκομία (2023-2024)  (FOOD_U_222)ΤΙΓΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γενική Δενδροκομία - Γενική Λαχανοκομία (2024-2025)  (FOOD_U_239)ΜΠΑΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
Γενική Δενδροκομία (2020-2021)  (FOOD_U_123)ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΙΓΚΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΖΩΟΤΕΧΝΙΑ (2023-2024)  (FOOD_U_231)ΠΑΛΑΜΙΔΗ ΙΡΙΔΑ
Γενική και Ανόργανη Χημεία (FOOD_U_101)Διδάσκουσα (Υπεύθυνη εγγραφών eclass): Υπεύθυνος Μαθήματος: ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Γενική και Ανόργανη Χημεία (2024-2025) (FOOD_U_140)ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Γενική Λαχανοκομία (2020-2021)  (FOOD_U_124)ΜΠΑΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
Γενική Λαχανοκομία (2021-2022)  (FOOD_U_164)ΤΙΓΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Γενική Μικροβιολογία (2021-2022) (FOOD_U_136)ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΜΥΡΣΙΝΗ
Γενική Μικροβιολογία (2024-2025)  (FOOD_U_192)ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΙΤΣΑΓΓΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
Διατροφή και Δημόσια Υγεία (ΜΕ 716) (2024-2025)  (FOOD_U_240)ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΜΕ716  (FOOD_U_224)ΝΙΚΗΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διατροφή και Μεταβολισμός του ανθρώπου (2021-2022)  (FOOD_U_135)ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ
Διατροφή και Μεταβολισμός του ανθρώπου (2023-2024)  (FOOD_U_230)ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Διατροφή Παραγωγικών Ζώων (2021-2022)  (FOOD_U_177)ΤΕΡΜΑΤΖΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
Διατροφή Παραγωγικών Ζώων (2023-2024)  (FOOD_U_232)ΠΑΛΑΜΙΔΗ ΙΡΙΔΑ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (2021-2022)  (FOOD_U_161)ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ
Διατροφή στα στάδια ζωής του ανθρώπου (2022-2023)  (FOOD_U_193)ΛΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΝΙΚΗΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Διαχείριση και αξιοποίηση αγροτικών υποπροϊόντων και αποβλήτων  (FOOD_U_219)ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Εισαγωγή στη Γεωπονία (2020-2021) (FOOD_U_112)ΜΠΑΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
Εισαγωγή στη Γεωπονία και στην Αγροδιατροφή (2024-2025)  (FOOD_U_191)ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
Εισαγωγή στην Αγροδιατροφή (FOOD_U_109)ΜΑΡΤΣΙΚΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗ (Θ) (2021-2022)  (FOOD_U_147)ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
Εισαγωγή στην Διατροφή του Ανθρώπου (2020-2021) (FOOD_U_111)ΦΑΠΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Εισαγωγή στην Διατροφή του Ανθρώπου (2021-2022)  (FOOD_U_127)ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ
Εισαγωγή στην Διατροφή του Ανθρώπου (2022-2023)  (FOOD_U_211)ΝΙΦΛΗ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ-ΦΟΙΒΗ
Εισαγωγή στην Διατροφή του Ανθρώπου (2023-2024)  (FOOD_U_229)ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Εισαγωγή στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων (2019-2020) (FOOD_U_104)ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΜΥΡΣΙΝΗ
Εισαγωγή στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων (2022-2023)  (FOOD_U_190)ΛΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ (2022-2023)  (FOOD_U_186)ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΑΜΠΟΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΑΡΓΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Εμπορία (Marketing) Τροφίμων (FOOD_U_170)ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ενόργανη Ανάλυση (Ε)  (FOOD_U_129)ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΛΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Ενόργανη Ανάλυση (Θ)  (FOOD_U_128)ΛΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Εργαστηρίου Φυσικοχημείας  (FOOD_U_143)Παλαιογιάννης Δημήτριος
Έρευνα & ανάπτυξη νέων προϊόντων, ΜΕ911  (FOOD_U_217)ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
Κλινική Διατροφή (ΜΕ 714) (2024-2025)  (FOOD_U_242)ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Μαθηματικά και Βιοστατιστική (Α’ Εξάμηνο) (FOOD_U_188)ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΙΩΚΑΣ ΘΩΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ (2023-2024)  (FOOD_U_233)ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 2024-2025 (FOOD_U_153)ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Μηχανική Τροφίμων (Ακαδημαϊκό Έτος 2022-2023) (FOOD_U_137)ΓΩΓΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (2024-2025)  (FOOD_U_150)ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΙΤΣΑΓΓΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
Μοριακή Βιολογία (2024-2025)  (FOOD_U_141)ΓΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Μοριακή Διαγνωστική Τροφίμων (2023-2024)  (FOOD_U_228)ΓΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Νέες τάσεις στην επιστήμη τροφίμων και διατροφής  (FOOD_U_165)ΓΩΓΟΥ ΕΛΕΝΗ
Νέες τάσεις στην επιστήμη τροφίμων και διατροφής 2024 2025 (FOOD_U_223)ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Νομοθεσία Τροφίμων και Διατροφική πολιτική (2023-2024) (FOOD_U_212)ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
Οινολογία και Τεχνολογία Αλκοολούχων ποτών (2023-2024)  (FOOD_U_196)ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΧΑΤΖΗΜΗΤΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Οινολογία και Τεχνολογία Αλκοολούχων ποτών (2024-2025)  (FOOD_U_237)ΜΠΑΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
Οργανική Χημεία (2023-2024) (FOOD_U_106)ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΤΖΗΜΗΤΑΚΟΣ
Οργάνωση και διοίκηση αγροδιατροφικής αλυσίδας  (FOOD_U_171)ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ποιοτικός Έλεγχος και Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας-Ασφάλειας Τροφίμων (ΜΚ613) (2022-2023) (FOOD_U_202)ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ, ΜΠΟΥΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Ποιοτικός Έλεγχος και Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας-Ασφάλειας Τροφίμων ΜΚ613 (2023-2024)  (FOOD_U_226)ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΜΥΡΣΙΝΗ
Ποιοτικός, Οργανοληπτικός Έλεγχος και Αυθεντικότητα Τροφίμων, (Εργαστήριο)  (FOOD_U_178)ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ποιοτικός, Οργανοληπτικός Έλεγχος και Αυθεντικότητα Τροφίμων, MK-603  (FOOD_U_174)ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
Πρόσθετα Τροφίμων ΜΚ915, 9o εξάμηνο  (FOOD_U_216)ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ Η/Υ  (FOOD_U_201)ΜΑΡΓΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Συγγραφή και παρουσίαση επιστημονικών εργασιών (ME516) (2024-2025)  (FOOD_U_236)ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
Συντήρηση και Συσκευασία Τροφίμων  (FOOD_U_138)ΓΩΓΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 2023-2024 (FOOD_U_204)ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 2024-2025 (FOOD_U_215)ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Τεχνολογία & ποιοτικός έλεγχος δημητριακών & προϊόντων τους (ΜΕ811)  (FOOD_U_203)ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ, ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Τεχνολογία & ποιοτικός έλεγχος φρούτων-λαχανικών  (FOOD_U_221)ΛΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων (2023 - 2024) (FOOD_U_208)ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΙΤΣΑΓΓΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος γάλακτος και προϊόντων του (2023-2024)  (FOOD_U_195)ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΠΟΥΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος γάλακτος και προϊόντων του (2024-2025)  (FOOD_U_235)ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΜΥΡΣΙΝΗ, ΜΠΟΥΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος κρέατος και αλιευμάτων ΜΕ813 (2023-2024)  (FOOD_U_227)ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΜΥΡΣΙΝΗ, ΜΠΟΥΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος λιπών ελαίων  (FOOD_U_209)ΛΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Τοξικολογία Τροφίμων (ΜΕ 717) (2024-2025)  (FOOD_U_241)ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Τροφιμογενή Νοσήματα  (FOOD_U_179)ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Υγιεινή, ασφάλεια και εκτίμηση επικινδυνότητας τροφίμων (2022-2023)  (FOOD_U_197)ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΛΗΜΠΑΝΤΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Υγιεινή, ασφάλεια και εκτίμηση επικινδυνότητας τροφίμων (2024-2025)  (FOOD_U_234)ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΜΥΡΣΙΝΗ
Φυσική (Μηχανική Ρευστών, μεταφοράς θερμότητας, κτλ) (FOOD_U_108)ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Ε) (2021-2022)  (FOOD_U_155)ΠΑΛΑΙΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Ε) (2022-2023) ***στο eclass  ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Φυσικοχημεία Τροφίμων σαν μάθημα*** (FOOD_U_187)ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΗΣ 2024-2025 (FOOD_U_152)ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Φυτοπαθολογία και Μετασυλλεκτική Διαχείριση Φρούτων-Λαχανικών  (FOOD_U_207)ΜΠΑΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (2022-2023)  (FOOD_U_151)ΛΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΜΠΟΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ