Αγγλικά (Τεχνική Ορολογία II Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής) (FOOD_U_113) | ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ |
| Αμπελουργία (2022-2023) (FOOD_U_194) | ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΠΑΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ |
| Αμπελουργία (2023-2024) (FOOD_U_218) | ΤΙΓΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ |
| Αμπελουργία (2024-2025) (FOOD_U_238) | ΜΠΑΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ |
| Αναλυτική Χημεία (2024-2025) (FOOD_U_245) | ΧΑΤΖΗΜΗΤΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ |
| ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ (Ε) (2023-2024) (FOOD_U_148) | ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΧΑΤΖΗΜΗΤΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ |
| ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ (Θ) (2023-2024) (FOOD_U_158) | ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ |
| Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Σχεδίων (FOOD_U_210) | ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ, ΤΡΙΓΚΑΣ ΜΑΡΙΟΣ |
| ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΦΥΤΟΥ (2023-2024) (FOOD_U_199) | ΤΙΓΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ |
| Αρχές Αγροτικής Οικονομίας και Πολιτικής (2022-2023) (FOOD_U_105) | ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ |
| Βιολογία (2024-2025) (FOOD_U_189) | ΓΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ |
| Βιομηχανικές ζυμώσεις και Βιοτεχνολογία Τροφίμων (Θεωρία και Εργαστήριο) (FOOD_U_172) | ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΙΤΣΑΓΓΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ |
| Βιοπληροφορική (FOOD_U_131) | ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ |
| Βιοπληροφορική (2023-2024) (FOOD_U_167) | ΓΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ |
| Βιοτεχνολογία Τροφίμων (2023 - 2024) (FOOD_U_205) | ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΙΤΣΑΓΓΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ |
| ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ - ΕΝΖΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (FOOD_U_168) | ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΧΑΤΖΗΜΗΤΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ |
| Βιοχημεία (θεωρία και εργαστήριο) (2024-2025) (FOOD_U_185) | ΓΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, IΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ |
| Βιοχημεία Τροφίμων (2023-2024) (FOOD_U_206) | ΧΑΤΖΗΜΗΤΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ |
| Γενική Γεωργία (2020-2021) (FOOD_U_107) | ΜΠΑΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ |
| Γενική Γεωργία (2023-2024) (FOOD_U_169) | ΤΙΓΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ |
| Γενική Δενδροκομία - Γενική Λαχανοκομία (2022-2023) (FOOD_U_183) | ΤΙΓΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ |
| Γενική Δενδροκομία - Γενική Λαχανοκομία (2023-2024) (FOOD_U_222) | ΤΙΓΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ |
| Γενική Δενδροκομία - Γενική Λαχανοκομία (2024-2025) (FOOD_U_239) | ΜΠΑΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ |
| Γενική Δενδροκομία (2020-2021) (FOOD_U_123) | ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΙΓΚΑ |
| ΓΕΝΙΚΗ ΖΩΟΤΕΧΝΙΑ (2023-2024) (FOOD_U_231) | ΠΑΛΑΜΙΔΗ ΙΡΙΔΑ |
| Γενική και Ανόργανη Χημεία (FOOD_U_101) | Διδάσκουσα (Υπεύθυνη εγγραφών eclass): Υπεύθυνος Μαθήματος: ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ |
| Γενική και Ανόργανη Χημεία (2024-2025) (FOOD_U_140) | ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ |
| Γενική Λαχανοκομία (2020-2021) (FOOD_U_124) | ΜΠΑΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ |
| Γενική Λαχανοκομία (2021-2022) (FOOD_U_164) | ΤΙΓΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ |
| Γενική Μικροβιολογία (2021-2022) (FOOD_U_136) | ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΜΥΡΣΙΝΗ |
| Γενική Μικροβιολογία (2024-2025) (FOOD_U_192) | ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΙΤΣΑΓΓΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ |
| Διατροφή και Δημόσια Υγεία (ΜΕ 716) (2024-2025) (FOOD_U_240) | ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ |
| ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΜΕ716 (FOOD_U_224) | ΝΙΚΗΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ |
| Διατροφή και Μεταβολισμός του ανθρώπου (2021-2022) (FOOD_U_135) | ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ |
| Διατροφή και Μεταβολισμός του ανθρώπου (2023-2024) (FOOD_U_230) | ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ |
| Διατροφή Παραγωγικών Ζώων (2021-2022) (FOOD_U_177) | ΤΕΡΜΑΤΖΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ |
| Διατροφή Παραγωγικών Ζώων (2023-2024) (FOOD_U_232) | ΠΑΛΑΜΙΔΗ ΙΡΙΔΑ |
| ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (2021-2022) (FOOD_U_161) | ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ |
| Διατροφή στα στάδια ζωής του ανθρώπου (2022-2023) (FOOD_U_193) | ΛΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΝΙΚΗΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ |
| Διαχείριση και αξιοποίηση αγροτικών υποπροϊόντων και αποβλήτων (2023-2024) (FOOD_U_219) | ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ |
| Διαχείριση και αξιοποίηση αγροτικών υποπροϊόντων και αποβλήτων (2024-2025) (FOOD_U_244) | ΧΑΤΖΗΜΗΤΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ |
| Εισαγωγή στη Γεωπονία (2020-2021) (FOOD_U_112) | ΜΠΑΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ |
| Εισαγωγή στη Γεωπονία και στην Αγροδιατροφή (2024-2025) (FOOD_U_191) | ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ |
| Εισαγωγή στην Αγροδιατροφή (FOOD_U_109) | ΜΑΡΤΣΙΚΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ |
| ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗ (Θ) (2021-2022) (FOOD_U_147) | ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ |
| Εισαγωγή στην Διατροφή του Ανθρώπου (2020-2021) (FOOD_U_111) | ΦΑΠΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ |
| Εισαγωγή στην Διατροφή του Ανθρώπου (2021-2022) (FOOD_U_127) | ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ |
| Εισαγωγή στην Διατροφή του Ανθρώπου (2022-2023) (FOOD_U_211) | ΝΙΦΛΗ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ-ΦΟΙΒΗ |
| Εισαγωγή στην Διατροφή του Ανθρώπου (2023-2024) (FOOD_U_229) | ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ |
| Εισαγωγή στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων (2019-2020) (FOOD_U_104) | ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΜΥΡΣΙΝΗ |
| Εισαγωγή στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων (2022-2023) (FOOD_U_190) | ΛΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ |
| ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ (2022-2023) (FOOD_U_186) | ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΑΜΠΟΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΑΡΓΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ |
| Εμπορία (Marketing) Τροφίμων (FOOD_U_170) | ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ |
| Ενόργανη Ανάλυση (Ε) (FOOD_U_129) | ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΛΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ |
| Ενόργανη Ανάλυση (Θ) (FOOD_U_128) | ΛΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ |
| Εργαστηρίου Φυσικοχημείας (FOOD_U_143) | Παλαιογιάννης Δημήτριος |
| Έρευνα & ανάπτυξη νέων προϊόντων, ΜΕ911 (FOOD_U_217) | ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ |
| Κλινική Διατροφή (ΜΕ 714) (2024-2025) (FOOD_U_242) | ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ |
| Μαθηματικά και Βιοστατιστική (Α’ Εξάμηνο) (FOOD_U_188) | ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΙΩΚΑΣ ΘΩΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ |
| ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ (2023-2024) (FOOD_U_233) | ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ |
| ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 2024-2025 (FOOD_U_153) | ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ |
| Μηχανική Τροφίμων (Ακαδημαϊκό Έτος 2022-2023) (FOOD_U_137) | ΓΩΓΟΥ ΕΛΕΝΗ |
| ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (2024-2025) (FOOD_U_150) | ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΙΤΣΑΓΓΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ |
| Μοριακή Βιολογία (2024-2025) (FOOD_U_141) | ΓΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ |
| Μοριακή Διαγνωστική Τροφίμων (2023-2024) (FOOD_U_228) | ΓΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ |
| Νέες τάσεις στην επιστήμη τροφίμων και διατροφής (FOOD_U_165) | ΓΩΓΟΥ ΕΛΕΝΗ |
| Νέες τάσεις στην επιστήμη τροφίμων και διατροφής 2024 2025 (FOOD_U_223) | ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ |
| Νομοθεσία Τροφίμων και Διατροφική πολιτική (2023-2024) (FOOD_U_212) | ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ |
| Οινολογία και Τεχνολογία Αλκοολούχων ποτών (2023-2024) (FOOD_U_196) | ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΧΑΤΖΗΜΗΤΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ |
| Οινολογία και Τεχνολογία Αλκοολούχων ποτών (2024-2025) (FOOD_U_237) | ΜΠΑΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ |
| Οργανική Χημεία (2023-2024) (FOOD_U_106) | ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΤΖΗΜΗΤΑΚΟΣ |
| Οργάνωση και διοίκηση αγροδιατροφικής αλυσίδας (FOOD_U_171) | ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ |
| Ποιοτικός Έλεγχος και Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας-Ασφάλειας Τροφίμων (ΜΚ613) (2022-2023) (FOOD_U_202) | ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ, ΜΠΟΥΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ |
| Ποιοτικός Έλεγχος και Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας-Ασφάλειας Τροφίμων ΜΚ613 (2023-2024) (FOOD_U_226) | ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΜΥΡΣΙΝΗ |
| Ποιοτικός, Οργανοληπτικός Έλεγχος και Αυθεντικότητα Τροφίμων, (Εργαστήριο) (FOOD_U_178) | ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ |
| Ποιοτικός, Οργανοληπτικός Έλεγχος και Αυθεντικότητα Τροφίμων, MK-603 (FOOD_U_174) | ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ |
| Πρόσθετα Τροφίμων ΜΚ915, 9o εξάμηνο (FOOD_U_216) | ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ |
| ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΛΟΓΟΚΛΟΠΗ (FOOD_U_243) | ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΜΥΡΣΙΝΗ |
| ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ Η/Υ (FOOD_U_201) | ΜΑΡΓΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ |
| Συγγραφή και παρουσίαση επιστημονικών εργασιών (ME516) (2024-2025) (FOOD_U_236) | ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ |
| Συντήρηση και Συσκευασία Τροφίμων (FOOD_U_138) | ΓΩΓΟΥ ΕΛΕΝΗ |
| ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 2023-2024 (FOOD_U_204) | ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ |
| ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 2024-2025 (FOOD_U_215) | ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ |
| Τεχνολογία & ποιοτικός έλεγχος δημητριακών & προϊόντων τους (ΜΕ811) (FOOD_U_203) | ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ, ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ |
| Τεχνολογία & ποιοτικός έλεγχος φρούτων-λαχανικών (FOOD_U_221) | ΛΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ |
| Τεχνολογία και Ποιότητα Ζυμούμενων Τροφίμων (2023 - 2024) (FOOD_U_208) | ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΙΤΣΑΓΓΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ |
| Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος γάλακτος και προϊόντων του (2023-2024) (FOOD_U_195) | ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΠΟΥΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ |
| Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος γάλακτος και προϊόντων του (2024-2025) (FOOD_U_235) | ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΜΥΡΣΙΝΗ, ΜΠΟΥΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ |
| Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος κρέατος και αλιευμάτων ΜΕ813 (2023-2024) (FOOD_U_227) | ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΜΥΡΣΙΝΗ, ΜΠΟΥΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ |
| Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος λιπών ελαίων (FOOD_U_209) | ΛΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ |
| Τοξικολογία Τροφίμων (ΜΕ 717) (2024-2025) (FOOD_U_241) | ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ |
| Τροφιμογενή Νοσήματα (FOOD_U_179) | ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ |
| Υγιεινή, ασφάλεια και εκτίμηση επικινδυνότητας τροφίμων (2022-2023) (FOOD_U_197) | ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΛΗΜΠΑΝΤΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ |
| Υγιεινή, ασφάλεια και εκτίμηση επικινδυνότητας τροφίμων (2024-2025) (FOOD_U_234) | ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ ΜΥΡΣΙΝΗ |
| Φυσική (Μηχανική Ρευστών, μεταφοράς θερμότητας, κτλ) (FOOD_U_108) | ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ |
| Φυσικοχημεία Τροφίμων (2024-2025) (FOOD_U_152) | ΧΑΤΖΗΜΗΤΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ |
| ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Ε) (2021-2022) (FOOD_U_155) | ΠΑΛΑΙΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ |
| ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Ε) (2022-2023) (FOOD_U_187) | ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ |
| Φυτοπαθολογία και Μετασυλλεκτική Διαχείριση Φρούτων-Λαχανικών (FOOD_U_207) | ΜΠΑΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ |
| ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (2022-2023) (FOOD_U_151) | ΛΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΜΠΟΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ |
|