Αναλυτική Επιδημιολογία και Επαγγελματική Υγιεινή (MED_P_215) | |
| Αρχές Ενόργανης Ανάλυσης στα Εργαστήρια Ελέγχου Τροφίμων, Υδάτων, Ατμόσφαιρας (MED_P_216) | |
| Ασφάλεια και Ποιότητα Τροφίμων και Δημόσια Υγεία (MED_P_217) | |
| Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων και υδάτων και Δημόσια Υγεία (MED_P_219) | |
| Ασφάλεια και Ποιότητα Υδάτων και Δημόσια Υγεία (MED_P_218) | |
| Βασικές Αρχές Επιδημιολογίας - Περιγραφική Επιδημιολογία (MED_P_220) | |
| Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα – Μέθοδοι Ανίχνευσης – Ωφέλειες και Κίνδυνοι στη Δημόσια Υγεία (MED_P_221) | |
| Γενικές Αρχές HACCP, Ιχνηλασιμότητα Τροφίμων, Γενικές Αρχές Προτυποποιημένου Υγειονομικού Ελέγχου (MED_P_222) | |
| Γενικές αρχές HACCP/ISO 22000 και προτυποποιημένου υγειονομικού ελέγχου (MED_P_223) | |
| Γενική Μικροβιολογία (MED_P_224) | |
| Δημόσια Υγεία και Περιβαλλοντική Υγιεινή (MED_P_226) | |
| Δημόσια Υγεία και Περιβαλλοντική Υγιεινή, Τρόφιμα και Διατροφικές ανάγκες του ανθρώπου (MED_P_225) | |
| Διαπίστευση Συστημάτων Διαχείρισης Ποιοτικού Ελέγχου και Διαπίστευσης Εργαστηρίων (ISO 17025) (MED_P_227) | |
| Διαχείριση Αποβλήτων (MED_P_228) | |
| Διαχείριση αποβλήτων - Μακροσκοπικός έλεγχος σφαγίων ζώων και Δημόσια Υγεία (MED_P_229) | |
| Έλεγχος Ποιότητας, Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (TQM) και Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας (ISO 9000:2000) Τροφίμων, Διαπίστευση Εργαστηρίου (MED_P_230) | |
| Επιδημιολογία Ι (MED_P_231) | |
| Επιδημιολογία ΙΙ (MED_P_232) | |
| Εργαστηριακός έλεγχος τροφίμων (MED_P_233) | |
| Εργαστηριακός Έλεγχος υδάτων (MED_P_234) | |
| Εφαρμογή του HACCP στον Τομέα των Τροφίμων – Επιθεώρηση (HACCP Auditing) (MED_P_235) | |
| Εφαρμογή του HACCP στον Τομέα των Υδάτων - Εκτίμηση Κινδύνου σε Συστήματα Υδάτων - Προτυποποιημένος Έλεγχος στον Τομέα των Υδάτων (MED_P_236) | |
| Μακροσκοπικός Έλεγχος Σφαγίων Ζώων και Δημόσια Υγιεινή (MED_P_237) | |
| Μέθοδοι δειγματοληψίας (MED_P_238) | |
| ΜΠΣ: ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ (MED_P_374) | ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ |
| Νομοθεσία Περιβάλλοντος - Τροφίμων, Υδάτων (ΕΕ-Ελληνική) (MED_P_239) | |
| Νοσήματα που Μεταδίδονται με Διαβιβαστές, Ολοκληρωμένα Προγράμματα Ελέγχου Διαβιβαστών (MED_P_240) | |
| Περιβαλλοντική Μικροβιολογία (MED_P_241) | |
| Περιβαλλοντική Χημεία και Τοξικολογία (MED_P_243) | |
| Περιβαλλοντική Χημεία και Τοξικολογία, Ποιότητα ατμόσφαιρας και Δημόσια Υγεία (MED_P_244) | |
| Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008, διαπίστευση εργαστηρίων και Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (TQM) και γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα (MED_P_245) | |
| Ποιότητα Ατμόσφαιρας και Δημόσια Υγεία (MED_P_246) | |
| Πρόληψη τροφιμογενών και υδατογενών νοσημάτων, και ορθές αρχές υγιεινής πρακτικής (MED_P_247) | |
| Προτυποποιημένος Έλεγχος Μονάδων Παραγωγής Τροφίμων (MED_P_248) | |
| Προτυποποιημένος έλεγχος μονάδων παραγωγής τροφίμων & υδάτων, Εφαρμογές του HACCP στον τομέα τροφίμων & υδάτων. Εκτίμηση κινδύνου σε συστήματα υδάτων (MED_P_249) | |
| Τρόφιμα (σύσταση, χημεία) και Διατροφικές Ανάγκες του Ανθρώπου, Διατροφική κρίση (MED_P_250) | |
| Τροφιμογενή Νοσήματα και Πρόληψή τους – Ορθές Αρχές Υγιεινής Πρακτικής (MED_P_251) | |
| Υδατογενή Νοσήματα και Πρόληψή τους - Καλή Λειτουργία Συστημάτων Νερού (MED_P_252) | |
|