Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μαθήματα

Μάθημα (Κωδικός)Εκπαιδευτής Τύπος
Αναλυτική Επιδημιολογία και Επαγγελματική Υγιεινή (MED_P_215)
Αρχές Ενόργανης Ανάλυσης στα Εργαστήρια Ελέγχου Τροφίμων, Υδάτων, Ατμόσφαιρας (MED_P_216)
Ασφάλεια και Ποιότητα Τροφίμων και Δημόσια Υγεία (MED_P_217)
Ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων και υδάτων και Δημόσια Υγεία (MED_P_219)
Ασφάλεια και Ποιότητα Υδάτων και Δημόσια Υγεία (MED_P_218)
Βασικές Αρχές Επιδημιολογίας - Περιγραφική Επιδημιολογία (MED_P_220)
Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα – Μέθοδοι Ανίχνευσης – Ωφέλειες και Κίνδυνοι στη Δημόσια Υγεία (MED_P_221)
Γενικές Αρχές HACCP, Ιχνηλασιμότητα Τροφίμων, Γενικές Αρχές Προτυποποιημένου Υγειονομικού Ελέγχου (MED_P_222)
Γενικές αρχές HACCP/ISO 22000 και προτυποποιημένου υγειονομικού ελέγχου (MED_P_223)
Γενική Μικροβιολογία (MED_P_224)
Δημόσια Υγεία και Περιβαλλοντική Υγιεινή (MED_P_226)
Δημόσια Υγεία και Περιβαλλοντική Υγιεινή, Τρόφιμα και Διατροφικές ανάγκες του ανθρώπου (MED_P_225)
Διαπίστευση Συστημάτων Διαχείρισης Ποιοτικού Ελέγχου και Διαπίστευσης Εργαστηρίων (ISO 17025) (MED_P_227)
Διαχείριση Αποβλήτων (MED_P_228)
Διαχείριση αποβλήτων - Μακροσκοπικός έλεγχος σφαγίων ζώων και Δημόσια Υγεία (MED_P_229)
Έλεγχος Ποιότητας, Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (TQM) και Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας (ISO 9000:2000) Τροφίμων, Διαπίστευση Εργαστηρίου (MED_P_230)
Επιδημιολογία Ι (MED_P_231)
Επιδημιολογία ΙΙ (MED_P_232)
Εργαστηριακός έλεγχος τροφίμων (MED_P_233)
Εργαστηριακός Έλεγχος υδάτων (MED_P_234)
Εφαρμογή του HACCP στον Τομέα των Τροφίμων – Επιθεώρηση (HACCP Auditing) (MED_P_235)
Εφαρμογή του HACCP στον Τομέα των Υδάτων - Εκτίμηση Κινδύνου σε Συστήματα Υδάτων - Προτυποποιημένος Έλεγχος στον Τομέα των Υδάτων (MED_P_236)
Μακροσκοπικός Έλεγχος Σφαγίων Ζώων και Δημόσια Υγιεινή (MED_P_237)
Μέθοδοι δειγματοληψίας (MED_P_238)
ΜΠΣ: ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ (MED_P_374)ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Νομοθεσία Περιβάλλοντος - Τροφίμων, Υδάτων (ΕΕ-Ελληνική) (MED_P_239)
Νοσήματα που Μεταδίδονται με Διαβιβαστές, Ολοκληρωμένα Προγράμματα Ελέγχου Διαβιβαστών (MED_P_240)
Περιβαλλοντική Μικροβιολογία (MED_P_241)
Περιβαλλοντική Χημεία και Τοξικολογία (MED_P_243)
Περιβαλλοντική Χημεία και Τοξικολογία, Ποιότητα ατμόσφαιρας και Δημόσια Υγεία (MED_P_244)
Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008, διαπίστευση εργαστηρίων και Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (TQM) και γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα (MED_P_245)
Ποιότητα Ατμόσφαιρας και Δημόσια Υγεία (MED_P_246)
Πρόληψη τροφιμογενών και υδατογενών νοσημάτων, και ορθές αρχές υγιεινής πρακτικής (MED_P_247)
Προτυποποιημένος Έλεγχος Μονάδων Παραγωγής Τροφίμων (MED_P_248)
Προτυποποιημένος έλεγχος μονάδων παραγωγής τροφίμων & υδάτων, Εφαρμογές του HACCP στον τομέα τροφίμων & υδάτων. Εκτίμηση κινδύνου σε συστήματα υδάτων (MED_P_249)
Τρόφιμα (σύσταση, χημεία) και Διατροφικές Ανάγκες του Ανθρώπου, Διατροφική κρίση (MED_P_250)
Τροφιμογενή Νοσήματα και Πρόληψή τους – Ορθές Αρχές Υγιεινής Πρακτικής (MED_P_251)
Υδατογενή Νοσήματα και Πρόληψή τους - Καλή Λειτουργία Συστημάτων Νερού (MED_P_252)