ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Μάθημα 5ου εξαμήνου με 2 ώρες εργαστήριο και 2 ώρες θεωρία.
Το μάθημα είναι υποχρεωτικό (κορμού) για τους φοιτητές της κατεύθυνσης "Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων"
ΛιγότεραΜάθημα 5ου εξαμήνου με 2 ώρες εργαστήριο και 2 ώρες θεωρία.
Το μάθημα είναι υποχρεωτικό (κορμού) για τους φοιτητές της κατεύθυνσης "Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων"
Μάθημα 5ου εξαμήνου με 2 ώρες εργαστήριο και 2 ώρες θεωρία.
Το μάθημα είναι υποχρεωτικό (κορμού) για τους φοιτητές της κατεύθυνσης "Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων"
1.Το εστιατόριο ως επιχείρηση
1.1.Ιστορική αναδρομή
1.2.Είδη επισιτιστικών επιχειρήσεων
1.3.Τα εστιατόρια εντός των ξενοδοχείων
2.Ίδρυση και οργάνωση μίας επισιτιστικής μονάδας.
3.Ο εξοπλισμός μίας επισιτιστικής μονάδας
4.Τα είδη και η οργάνωση των γευμάτων..
5.Το προσωπικό – Σύνθεση και Καθήκοντα
6. Οικονομικός και λειτουργικός προγραμματισμός
7.Σύνθεση MENU
8.Κοστολόγηση
9.Ο Τιμοκατάλογος
10. Η ελληνική γαστρονομία και σήματα ποιότητας