ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
- Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020 - 3:19 μ.μ. -

ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ) ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ MS TEAMS, ΩΣ ΕΞΗΣ:

  1. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/6 10:00-11:00 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ. ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 4g5fxox
  2. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9/7 11:00-12:00 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΕΩΡΙΑΣ. ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ze033zr

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΔΩ https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos  ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜS TEAMS ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ https://www.uth.gr/news/diexagogi-ex-apostaseos-mathimaton-meso-tis-platformas-ms-teams,

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ME TON ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΚΑΡΤΕΛΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ. ΤΑ ΠΡΩΤΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ (10:00-10:20 ΚΑΙ 11:00-11:20 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΠΡΟΒΑ) ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣΗΣ. Η ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΡΤΕΛΑΣ "FILES" KAI ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΕΊΤΕ ΣΕ ΕΚΤΥΠΩΜΈΝΟ ΈΝΤΥΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΕΊΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΧΑΡΤΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (Π.Χ. 1-Β, 2-Δ, 3-Α, ΚΛΠ). ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΚΑΝΑΡΙΣΤΕΙ Ή ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΩΣ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ MS TEAMS. ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ "CHAT" TOY KAΘΗΓΗΤΗ ΣΤΟ MS TEAMS, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ. H ANAΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΜΕΝΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ 30 ΛΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ. ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜS TEAMS ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ (Π.Χ. ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΚΤΥΟΥ), ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ MS TEAMS ΜΕ ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΟΧΙ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ) ΣΕ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ (ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ) ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕCLASS ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΕΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ (ΠΡΙΝ ΤΙΣ 11:00 Ή 12:00 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ) ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ MHNYMA MEΣΩ ΤΟΥ ECLASS Ή ΕΜΑΙL ΣΤΟ igiavasis@uth.gr ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΜAIL TOYΣ, ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΑΙ THN AΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜS TEAMS ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ECLASS, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ (ΤΩΝ ΜΑΥΡΙΔΟΥ, ΚΑΜΠΟΥΡΗ, ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ) ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ECLASS ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ.