Μάθημα Τετάρτης 31 Ιανουαρίου και Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου
- Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 - 1:02 μ.μ. -

Αγαπητοί/ες φοιτητές/ριες

Λόγω "καταλήψεων", δεν έχουμε καλύψει στο μάθημα το ελάχιστο των 13 εβδομάδων. Την Τετάρτη (31 Ιανουαρίου) θα είμαι στο MSteams  στην προγραμματισμένη ώρα του μαθήματος, όπου θα συνεχίσω με την θεωρία και τα παραδείγματα στις ταλαντώσεις για να ολοκληρώσουμε την ενότητα μαθήματος που αρχίσαμε. Για την ολοκλήρωση θα χρειαστούν και οι ώρες της Παρασκευής  2 Φεβρουαρίου. Αν δεν είναι εφικτό να γίνει το μάθημα της Παρασκευής στην αίθουσα διδασκαλίας, τότε θα διεξαχθεί μέσω MSteams στην προγραμματισμένη ώρα του μαθήματος. 

Να σημειώσω ότι η ύλη των εξετάσεων καλύπτει την τελευταία ενότητα την οποία αρχίσαμε την προηγούμενη Τετάρτη 24 Ιανουαρίου. Θα δοθούν και ασκήσεις έτσι ώστε έγκαιρα να μπορέσετε να τις λύσετε πριν τις εξετάσεις σας. 

Να ενημερώσω επίσης ότι έχει προγραμματισθεί άτυπη συνάντηση μέσω του MSteams την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου (2 ημέρες πριν την ημέρα των εξετάσεων του μαθήματος) για να σας απαντήσω και να λύσω όλες τις ερωτήσεις πάνω στην θεωρία και ασκήσεις του μαθήματος που ενδεχομένως θα έχετε κατα την διαδικασία προετοιμασίας για την τελική εξετάση. 

Κώστας Παπαδημητρίου