Εξετάσεις ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
- Τρίτη, 23 Ιουνίου 2026 - 1:41 μ.μ. -

Οι εξετάσεις του μαθήματος θα πραγματοποιηθούν το Παρασκευή 26/6/2026 και ώρα 18:00 , μέσω του περιβάλλοντος του eclass. Θα έχετε 1:30  ώρα (ήτοι μέχρι τις 19:30) για να απαντήσετε μέσω του περιβάλλοντος του eclass, σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες, τις οποίες καλείστε να διαβάσετε προσεκτικά.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα θέματα, θα μεταβείτε στην σελίδα του μαθήματος και θα επιλέξετε την ενότητα "Ασκήσεις" στις Επιλογές Μαθήματος. Εκεί, την ώρα της εξέτασης θα υπάρχει άσκηση με όνομα "Εξετάσεις ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ - ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2025-2026 ". Κάνοντας κλικ στο όνομα της άσκησης, και πατώντας "Συνέχεια", θα έχετε πρόσβαση στην εξέταση. Μερικά σημεία/tips: 

  1. Καλείστε να επιλέξετε και να απαντήσετε 4 από τα 5 θέματα.
  2. Οι απαντήσεις είναι ελεύθερου κειμένου. Απαγορεύεται αυστηρά η αντιγραφή και επικόλληση.
  3. Παρακαλούμε να κάνετε συνεχώς "Προσωρινή Αποθήκευση" των απαντήσεών σας μιας και δεν θα υπάρχει δυνατότητα ανάκτησης αν χαθούν.
  4. Από πάνω σας δίνεται χρονόμετρο με τον υπολειπόμενο χρόνο που έχετε.
  5. Κάθε ερώτηση βρίσκεται σε διαφορετική καρτέλα. Μπορείτε να κινηθείτε μεταξύ των ερωτήσεων πατώντας το αριθμό της ερώτησης, ή τα πλήκτρα Προηγούμενο/Επόμενο.
  6. Όταν έχετε δώσει απάντηση σε μια ερώτηση, ο αριθμός από πάνω θα γίνεται μπλε. Αυτό μπορεί να σας καθοδηγήσει να δείτε τι δεν έχετε απαντήσει και να επιστρέψετε σε αυτό μετέπειτα.
  7. Όταν ολοκληρώσετε την προσπάθειά σας μπορείτε να πατήσετε "Οριστική Υποβολή".
  8. Για να εξοικειωθείτε με το περιβάλλον, μπορείτε να δείτε την ένα παράδειγμα που έχει στηθεί στο σημείο που θα βρίσκεται και η εξέτασή σας σύμφωνα με την παραπάνω περιγραφή ("Δοκιμή").
  9. Σε περίπτωση που υπάρχει σοβαρό τεχνικό θέμα κατά την διάρκεια της εξέτασης, μπορείτε να μεταβείτε στην ενότητα "Μηνύματα" και να στείλετε μήνυμα στον κο Στέφανο Παρασκευόπουλο.

Καλή επιτυχία!