Διάφορα & mini-εκδρομή
- Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 -

1. Συγγνώμη για το προηγούμενο μήνυμα - ήταν ανακοίνωση για το σεμινάριό μου (όχι που δεν θα ζητήσουμε και από σας ευχές)!

2. Την περασμένη Τετάρτη συζητήσαμε τις οδηγίες για την πρόταση. Θα βρείτε τις οδηγίες αυτές επίσης στο αρχείο που έχω αναρτήσει στα ΕΓΓΡΑΦΑ. Η προθεσμία για την πρόταση είναι 26/1 και θα την ανεβάσετε μέσω eclass. 

3. Θέλω να γίνει μια συνάντηση με μένα ή με τις άλλες καθηγήτριες για την πρόταση. Η λίστα με τα ονόματα για την "επίβλεψη" (και διόρθωση) των προτάσεων βρίσκεται στο ΣΥΣΤΗΜΑ WIKI. Για όσους δεν ήταν στο μάθημα την Τετάρτη να επιλέξουν καθηγήτρια για επίβλεψη (εκτός από μένα γιατί έχω συμπληρώσει 10 φοιτητές που έθεσα ως όριο). Θα επικοινωνήσετε μαζί τους να βρείτε πότε μπορείτε να βρεθείτε. 

4. Μουσείο - Την Τετάρτη θα πάμε στο μουσείο για μια εισήγηση σχετικά με την ανθρωπολογία και τη μουσειολογία από την Ελένη Μπουμπάρη. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ στις 3 στη Θόλο και θα περπατάμε μαζί μέχρι εκεί. Για όσους θέλουν να μας συναντήσουν εκεί η διεύθυνση είναι ΦΕΡΩΝ 17 στα ΠΑΛΑΙΑ. Ο σκοπός μετά είναι να πάμε για ένα τσίπουρο μετά (ίσως 2 ;) και να προλάβουμε την εκδήλωση για τον ελληνικό νεοναζισμό από το Αρχειοτάξιο τις 7 που προσωπικά δεν θέλω να χάσω. 

5. Τελευταίο μάθημα **μετά** από τις γιορτές - Θα κάνουμε ένα τελευταίο μάθημα - "κλείσιμο" μετά από τις γιορτές -- αλλά προτείνω στις 14 Ιανουαρίου (όχι στις 7). [Μπορούμε να το συζητήσουμε την Τετάρτη αν συμφωνείτε). Θα αναπτύξω περισσότερο το θέμα της εθνογραφίας έξω από το πανεπιστήμιο (στρατός, μαρκετινγκ, design , κτλ.) αλλά και μέσα στο νεοφιλελεύερο πανεπιστήμιο // και στη δεύτερη ώρα θα κάνουμε ένα γύρο στο οποιο ο καθένας θα πει λίγα λόγια το θέμα που έχει επιλέξει για την πρόταση (όχι επίσημη παρουσίαση) .

ΟΟΦ ... και λίγη ξεκούραση κάποια στιγμή για όλους !!! 

Πάντως είσαστε πολύ "good sports" όπως λένε οι Άγγλοι και είμαι πολύ χαρούμενη με την έκβαση του μαθήματος, ακρεί μόνο να μην με βάλετε σε GIF όταν ανεβάζει το υλικό ο Πέτρος ! 

Π. Παπαηλία