Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Η πλατφόρμα UTH e-Class αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Ανακοινώσεις

 • - Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 -

  Η διακοπή που θα γίνει την Παρασκευή 24-04-2015, θα διαρκέσει 1 περίπου ώρα, από τις 10:00 - 11:00

  Η λειτουργία της πλατφόρμας θα διακοπεί για την αναβάθμιση προς επίλυση της Μαζικής Αποστολής Ειδοποιήσεων και άλλων προβλημάτων.

  -----------------------------------------------------------------------------

  Λίστα αλλαγών - Bελτιώσεων

  Νέο περιβάλλον διεπαφής χρήστη (responsive)
  Νέο υποσύστημα Βαθμολόγιο
  Νέο υποσύστημα Παρουσιολόγιο
  Νέο υποσύστημα Blog Μαθήματος
  Λειτουργική διασύνδεση με την πλατφόρ

 • - Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015 -

  Λύση προβλήματος εμφάνισης εργασιών μετά την αναβάθμιση σε OpenEclass v. 3.0

  Προς όλους τους εκπαιδευτές,

  Με την νέα έκδοση του eclass όλες τις παλιές εργασίες που ήταν ανεβασμένες στο σύστημα μπορούν να τις βλέπουν οι εκπαιδευτές μέσα από τον λογαριασμό τους. Οι εκπαιδευτές θα πρέπει να ενεργοποιήσουν την επιλογή να τις βλέπουν και οι εκπαιδευόμενοι ώστε με την σειρά τους να μπορούν να υποβάλουν τις εργασίες τους.

  τα βασικά βήματα που πρέπει να κάνουν οι εκπαιδευτές είναι τα παρακάτω.

  1. επιλέγετ
 • - Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 -

  Σε συνέχεια της αναβάθμισης της πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης OpenEclass (http://www.openeclass.org/) στην έκδοση 3.0 είναι πιθανό να εμφανιστούν διάφορα προβλήματα, καθώς η νέα έκδοση παρουσιάζει σημαντικές λειτουργικές και αισθητικές διαφορές σε σχέση με τις προηγούμενες (για περισσότερες πληροφορίες και οδηγούς χρήσης πατήστε εδώ), ενώ για την καλύτερη λειτουργία της συνιστάται η χρήση τελευταίας έκδοσης φυλλομετρητή (browser) όπως Firefox, Chrome, Internet Explorer, Opera κλπ.

  Όπως ήδ

 • - Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 -

   

  Τις τελευταίες μέρες παρουσιάστηκε πρόβλημα στη σύνδεση χρηστών με πιστοποίηση μέσω LDAP και όνομα χρήστη της μορφής 'username@###.uth.gr.'

  Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε προσωρινά. Από τη Δευτέρα 24-11-2014 σταδιακά θα γίνει μετονομασία όλων των ονομάτων χρηστών της μορφής 'username@###.uth.gr' σε 'username' χωρίς να επηρεαστούν τα συνθηματικά των χρηστών και τα συνδεδεμένα στους λογαριασμούς αυτούς μαθήματα.

  Από τη Δευτέρα 24-11-2014 όσοι έχετε όνομα χρήστη της μορφής 'username@###.uth.gr' και α

 Συνδεδεμένοι χρήστες: 86
Available on the App Store
Available on the Play Store